Normalne wesele

Oczyszczalnia Miejsce – Oferta Weselna 2021

 

Sposób na normalne wesele

        „ I żyli długo i szczęśliwie”, ale…. przed tym wielkim finałem – przejechali setki kilometrów w poszukiwaniu idealnego miejsca na wesele, po nocach szperali w sieci by ogarnąć wszystkie najnowsze trendy, skorzystali z pomocy sześciu wróżek, czterech tarocistów i jednego astrologa. Zdołali się 17 razy pokłócić i 17 razy pogodzić.
Nie spali po nocach, oszczędzali każdy grosz odmawiając sobie cafe late w Green Caffe, cztery razy zmieniali listę zaproszonych gości, cały rok układali menu by wszystkich zadowolić, zrywali się w nocy z głośnym krzykiem, gdyż przyśniła im się ciepła wódka na stole….można długo wymieniać.

       Niestety, mieliśmy takie same lęki, gdy ponad 10 lat temu postanowiliśmy zająć się organizacją przyjęć.
Zmęczeni i ciągle niezadowoleni postanowiliśmy znaleźć własny pomysł, który uwolniłby i naszych gości, i nas od powyższych nieszczęść.

      

W towarzystwie dobrej kawy, w promieniach słońca i przy śpiewie ptaków dokonaliśmy odkrycia rzeczy oczywistych😊

Najlepiej i najpiękniej jest wtedy, gdy jest po prostu normalnie.

Oto banalnie prosty sposób na przyjęcie doskonałe.

Wystarczy znaleźć przyjazne i piękne otoczenie. Zaprosić ludzi których się kocha. Poczęstować ich potrawami które lubią. Pić pyszne wina, piwa, ogniste wódki i tańczyć w rytmie ulubionej muzyki…

 To Wasze święto nasi Drodzy Goście i Wasz wyjątkowy dzień.

Mamy nadzieję, że właśnie to wszystko będziemy mieli okazję ofiarować Państwu w Oczyszczalni Miejsce.

Co to oznacza w praktyce?

- obiekt wpisany w naturę - otoczony łąkami, lasami i stawem,

- trzy uzupełniające się strefy: kulinarna, taneczna oraz wypoczynkowa,

- duża przestrzeń rekreacyjna: leżaki, pufy, hamaki, ławki,

- smaczne, urozmaicone i zdrowe jedzenie przygotowane w oparciu o produkty własne lub lokalne,

- urozmaicona forma aktywności - można robić to, co chcemy, aby miło i ciekawie spędzić czas,

- luźna atmosfera, która sprzyja spontanicznej zabawie, śmiechom i wesołej rozmowie,

- gwarancja wyłączności na cały obiekt wraz z terenem,

 

A jak wyglądają przyjęcia w Oczyszczalni Miejsce?

 

Więcej niż my opowiedzą ci, których mieliśmy przyjemność gościć.

Zapraszamy do obejrzenia filmu i fotoreportażu  – linki do stron:

https://vimeo.com/306848514

https://pokadrowani.pl/ulubione/oczyszczalnia-miejsce-slub-plenerowy-i-wesele-w-stodole

 

Informacje szczegółowe:

Liczba gości weselnych

- w piątki zapraszamy na kameralne wesela od minimum 70 do 90 osób,

-  w soboty na większe imprezy od 90 do maksymalnie 120 osób.

- forma dziennego pikniku (w obydwu dniach) pozwala zwiększyć liczbę gości do 150 osób.

 

Ślub w plenerze

Z przyjemnością udostępnimy Państwu piękne przestrzenie do zaaranżowania  ceremonii zaślubin.

Ta forma uprawomocnienia związku cieszy się u nas dużą popularnością. Poza regularnymi wizytami naszych  przemiłych pań z Urzędu Stanu Cywilnego w Teresinie,  wielokrotnie mieliśmy przyjemność gościć śluby humanistyczne oraz ceremonie prowadzone przez kapłanów – najczęściej religii protestanckich.

 

Wesele w nocy czy w dzień

Organizujemy dwa typy przyjęć weselnych:
-  nocne
-  dzienny piknik

Wesele nocne rozpoczyna się pomiędzy godziną 15 a 18 i kończy się pomiędzy 3 a 6 nad ranem.

Na przyjęcie dzienne zapraszamy od godziny 12.00 do 24.00

W ramach standardowej ceny gwarantujemy Państwu 12 godzin pełnej obsługi.

Piknik Ślubny jest szczególnie atrakcyjną formą przyjęcia w sytuacji, gdy wśród zaproszonych gości przeważają osoby starsze i dzieci, które nie odnajdują się w nocnym biesiadowaniu.

Wesela międzynarodowe

Mieliśmy przyjemność podejmować gości od Islandii po Republikę Południowej Afryki, od Kalifornii po Malezję. To dla nas ogromna radość, iż goście z różnych krajów i kultur odnajdują się w naszych realiach. Dlatego też, zapewniamy obsługę w języku angielskim oraz przygotowujemy potrawy wykorzystujące smaki kuchni z różnych stron świata.

Noclegi i śniadania

Dysponujemy 38 miejscami w 19 pokojach dwuosobowych z łazienkami.

Jeżeli zaistnieje potrzeba nieznacznego zwiększenia liczby noclegów to zapraszamy do skorzystania z 10 tzw. dostawek czyli łózek polowych (z dostawkami możemy pomieścić do 50 osób).

Dysponujemy także 3 łóżeczkami drewnianymi dla dzieci do lat 3.

- Pokój 2 osobowy ze śniadaniem 220zł

- Dostawka ze śniadaniem 70zł

- Łóżeczko dziecięce 25zł

 

Nocleg dla Pary Młodej

Państwa Młodych zapraszamy do apartamentu o nazwie Niebo, który mieści się w budynku Rozpieszczania.

Na powierzchni 60 m2 mieści się:

- pokój z łazienką dla Państwa Młodych (bezpłatnie),

- dwa pokoje 2 osobowe ze wspólną łazienką dla świadków/rodziców/bliskich,

- umeblowana przestrzeń z dużym oknem wychodzącym na północ /optymalne światło do wykonania makijażu/ służąca do przygotowań przedślubnych (bezpłatnie).

 

Wyżywienie

W naszej kuchni przeważają potrawy oparte na produktach sezonowych.

Pieczemy własne ciasta, robimy kiszonki, humusy, pasztety, warzywa pozyskujemy z własnych upraw permakulturowych lub od wybranych rolników. Owoce kupujemy w sadach, które stosują ekologiczne technologie – dbamy o wysoką jakość produktów i ich walory smakowe.

W dni powszednie, przez cały rok gościmy korporacje, a w weekendy szkoły jogi i warsztaty rozwoju osobistego. Z tych względów nasza kuchnia wymaga dużego zróżnicowana. Przygotowujemy między innymi potrawy mięsne, wegetariańskie, wegańskie, witariańskie i bezglutenowe – typ diety nie powoduje wzrostu ceny talerzyka.

Dzieci do lat 3 bez opłat, do lat 12 za 50 % uzgodnionej stawki.

Ustalanie składu menu, a co za tym idzie wartości talerzyka następuje wspólnie z Parą Młodą. Na 45 dni przed datą wydarzenia, przesyłamy aktualny na sezon (wiosenny, letni, jesienny) zestaw potraw do wyboru. Para Młoda samodzielnie komponuje swoje menu. Staramy się pomóc z wyborze i polecić najlepszy sposób zestawienia potraw.

W ciągu 15 dni Państwo ustalają swoją wersję menu, a my ją wyceniamy. W ciągu tych 2 tygodni staramy się wspólnie wypracować optymalną wersję menu i jego kosztów.

Na 30 dni przed weselem ustalamy finalnie:
- skład menu i jego cenę za 1 osobę,
- ilość gości,
- diety.

Koszt  podstawowego menu (od którego zaczynamy) w 2021 roku:
- przyjęcie nocne 320zł/ 1 osoba,
- piknik ślubny  290 zł/1 osoba.

 

W tej cenie gwarantujemy obfitość
i różnorodność jedzenia, ale czasem wymagania naszych gości nie mieszczą się
w tych granicach.

Staramy się zamieszczać takie propozycje, które wiemy, ze sprawdzą się w warunkach przyjęcia weselnego.


Nie proponujemy dań, które musielibyśmy przygotowywać dużo wcześniej, a później odgrzewać. Większość  pozycji zaczynamy tworzyć na kilka godzin przed przyjęciem.
Na dzień przed wydarzeniem marynujemy mięso i  gotujemy buliony.

 

Staramy się przygotować taką ilość produktów byście Państwo i Wasi goście byli syci, ale żeby nie zachodziła konieczność wyrzucania jedzenia. Jesteśmy zdecydowanymi zwolennikami dobrego smaku, jakości produktu oraz „zero waste”.

 

Ostateczny kształt menu i jego koszt zależy od oczekiwań i potrzeb Pary Młodej i ich gości.

 

Poniżej przedstawiamy zestaw menu weselnego „do wyboru” z zeszłego roku, o dalej menu które ułożyli nasi goście / propozycja mieszcząca się w kwocie podstawowej /.

Mamy nadzieję, że pomoże to Państwu w dokonaniu własnych wyborów.

 

 

MAŁY POCZĘSTUNEK NA PRZYJAZD GOŚCI - proszę wybrać 2 pozycje:

 

Oliwki, pomidory w oliwie, kapary,

Grillowane boczniaki z solą + listki jarmużu

Tortilla z warzywami, kurczakiem itd.

Quacamole z nachos

Małe klopsiki wołowe z sosem z żurawiny

Pakory – warzywa panierowana w mące grochowej/cieciorce

Pierożki z ciasta filo ze szpinakiem

Melon z szynką parmeńską

Spring rolls

Grillowany bakłażan z pastą orzechową

Samosa wegetariańska czyli smażone pierożki wegetariańskie z ziemniakami i groszkiem

Chicken tikka czyli małe szaszłyki z kawałkami kurczaka marynowanego w indyjskim sosie z piklami

 

ZUPA - proszę wybrać max 2 pozycje do wyboru przez gości.

Prosimy o określenie ile procent każdej zupy np. 30% bulion i 70% grzybowa.

Wszystkie zupy /poza bulionem, mogą występować w formie wegetariańskiej lub wegańskiej/

 

Krem z pomidorów z bazyliowym pesto +  fociaccia z oliwkami

Bulion z trzech mięs z domowym makaronem + natka pietruszki

Zupa z boczniaków ze świeżym tymiankiem i karmelizowaną cebulą

Zupa krem z młodego selera z gruszką w kardamonie

Zupa krem z cukinii z grillowanymi pomidorkami cherry

Zupa z młodej cebuli na białym winie, z grzanką i masłem tymiankowym

Zupa krem z kalafiora z serem pleśniowym i plasterkiem grillowanego bekonu

Caldo verde

Krem z młodej marchewki z pesto z natki pietruszki

Zupa arabska z czerwonej soczewicy i słodkich pomidorów

Zupa z dyni grillowanej z miodem, z dodatkiem imbiru i limonki

 

Gdyby było gorąco to można wymienić jedną zupę na chłodnik:

- z buraczków/botwinki  z jajkiem – tzw. litewski

- ogórkowo miętowy z kwaśnym mlekiem

- gazpacho

 

II danie - proszę wybrać max 2 pozycje / prosimy o określenie procentowe wybranych dań.

 

Polędwiczki wieprzowe w towarzystwie kurek + ziemniaki Hasselback.

Sałata z dojrzałego arbuza, mięty, zielonych liści szpinaku, limonki oraz pistacji – wszystko z odrobiną grubej soli

 

Zrazy z delikatnej wołowiny wypełnione ogórkiem kiszonym, skórką razowego chleba oraz wędzonym boczkiem. Całość dopełnią kotleciki z prażonej kaszy gryczanej, parmezanu i karmelizowanej cebuli wsparte pieczonymi, młodymi burakami w sosie balsamico z czosnkiem + papryka faszerowana kapusta kiszona

 

Confit z kaczki w towarzystwie pure z dyni + ziemniaki opiekane z koperkiem. Dodatki w postaci jabłka pieczonego z konfiturą z czerwonej cebuli oraz buraków z balsamico

 

Żeberka Księcia Igora z powidłami śliwkowymi. Ziemniaki opiekane z komosą oraz koszone warzywa + pietruszka w miodzie z odrobiną natki

Tagine  z kurczaka z kiszoną cytryną.

Cytrynowy kus kus, sałatka z marchewki, marchewka z masłem orzechowym

 

Halibut z marynowaną cukinią w imbirze + kotleciki z kaszy jaglanej z jarmużem + lekko

kwaśna sałata z kopru włoskiego, selera naciowego i ogórka

 

Królik z kuminem, główkami czosnku i cebulki, w białym winie + komosa z młodą cebulą i jarmużem, kiszonki i grillowany krążek dyni z miodem i imbirem

 

Szaszłyk z kurczaka z młodymi ziemniakami + pure z topinamburu + trzy gatunki sałat zielonych z sosem vinegre i prażonymi pestkami słonecznika.

 

Papryka, cukinia i bakłażan faszerowane mięsem, sos ze świeżą kolendrą, ryż z odrobiną natki.  

 

Danie wegańskie - proszę o wybranie 1 pozycji z zaznaczeniem ile będzie osób wege.

 

Placki z kim chi + sos z pora z estragonem na mleku kokosowym.

Marchewki z masłem orzechowym.

Sałata z sosem vinegre i prażonymi pestkami słonecznika

Kotlety z buraka z orzechami, podawany w bułeczce bao z humusem i quacamole + kiszonki

Falafel z humusem tradycyjnym, tabule z bulgurem + kiszone warzywa, oliwki

Masamman z ryżem i sałatą z młodej, słodkiej kapusty

Leczo warzywne z chlebem z kiszonej kaszy gryczanej + masło szałwiowe

Makaron pszenny własnej roboty z kurkami + sałata

Jache z makaronu z batatów

Ratatuja  z plackami ziemniaczanymi

 

Deser  proszę wybrać 1 pozycję

 

Tres leches

Suflet czekoladowy

Pana cotta waniliowa z konfiturą

Kokosanki

Churossy z czekoladą

Tarta cytrynowa z bezą

Trufle

Ciasto kruche z truskawkami i mascarpone

Ciasto kruche z jagodami i mascarpone

Sernik na zimno z konfiturą

 

Grill  proszę wybrać dowolną liczbę pozycji

 

Pampuchy na parze podawane z:

- karkówka z pomarańczą + pasta z czarnej fasoli

- gęsie pipki + pasta z zielonego groszku

Żeberka Księcia Igora

Lawasz / mięsny i wege

Jagnięcina

Kiełbasa/kaszanka

Karkówka marynowana z zielonym pieprzem

Szaszłyki z kurczaka z warzywami

Hamburgery mięsne i zwykłe

Curry

Fahita

Skrzydełka w jalapenio

Warzywa z ziołami/ cukinia, cebula, papryka, bakłażan

Placki z cukinii z sałatką z pomidorów soli i pieprzu

Grzanki

Ziemniaki grillowane z koperkiem i masłem

Grillowane marchewki z pesto orzechowym

Grillowane, ciepłe młode ziemniaki z koperkiem i masłem

Bób z masłem

Grillowane selery z miodem

Grillowane grzyby z pieprzem i tymiankiem

Ogórki zielone z pieprzem i solą + ocet jabłkowy

Sałatka z młodych ziemniaków z pesto bazyliowym lub sałatka rosyjska

Dodatki: chrzan, ketchup, musztarda, tzatziki

 

Bufet zimny /wychodzi tuz po obiedzie/ proszę wybrać dowolną liczbę pozycji

 

Hummus

Ajvar

Guacamole

Onigiri z mięsem

Onigiri wege

Tarta ze szpinakiem

Tarta z młodą cebulą

Tarta z kiszoną kapustą i żurawiną

Tarta z serem pleśniowym, gruszką i orzechami włoskim

Inna - dowolna tarta

Placki nan z czarnuszką

Kiszone warzywa

Śledź w oliwie z cebulką

Śledź z dowolnymi dodoatkami

Wędliny dojrzewające

Sery (różne rodzaje)

Pierożki z ciasta filo z różnym nadzieniem

Placki Papadams

Falafel

Spring Rolls

Sushi

Pieczony boczek

Pieczona karkówka

Pieczony schab

Słodko-pikantny pasztet z wątróbek, cieciorki i wołowiny długo duszonej

Pasztet wegański lub wegetariański

Ogórki kiszone

Świeże warzywa krojone + sosy

Smalec z dzika

Pieczywo kilka gatunków

Dodatki: chrzan, musztarda, żurawina itd.

 

Bufet ciepły /dania podawane w podgrzewaczu/ prosimy o wybranie 1 propozycji

 

Wołowina po burgundzku z plackami z fuczkami

Tagine z baraniny + kus kus

Tagine z wołowiny z wędzonymi śliwkami + kus kus

Tagine wege

Zielone curry + ryż z kurkumą

Łosoś pieczony w całości + placki kim chi

Pierogi – kilka rodzajów / np. samosy, w cieście fillo ze szpinakiem, tradycyjne z mięsem, ruskie, z kaszą jaglaną, z soczewicą, itd. /

Makaron z bekonem i parmezanem lub inny makaron

Musaka mięsna lub wege

Chili con carne

Tarta podawana na ciepło

Leczo

 

Nocna zupa – ok. godziny 01.00 - prosimy o wybranie 1 pozycji

 

Gorąca i aromatyczna zupa arabska z czerwonej soczewicy.

Zupa z dzika i papryki wędzonej

Zupa z kiszonej kaszy jaglanej z kiełbaską własnej roboty

Zupa z kiszonek i chrzanu z kiełbasą lub bez + pieczone ziemniaki

Bulion kolendrowy lekko kwaśny z pulpecikami / także wege

Ramen /z drobiu lub rybny/ także wege z grzybami

Zupa z grzybów z kaszą pęczakiem i świeżym tymiankiem

Caldo verde

Pho/ z dowolnym mięsem i wege

 

 Bufet słodki - ciasta - prosimy o wybranie 2 pozycji

 

Tarta czekoladowa

Beza z mascarpone i owocami / także wegańska

Tarta z owocami sezonowymi

Tarta czekoladowa z bakaliami

Ciasto czekoladowe z mascarpone i masłem orzechowym

Sernik z Lenna

Ciasto z makiem, jabłkami i kasza jaglaną

Ciasto marchewkowe

Malakoff

 

Od początku przyjęcia zapraszamy na:

Kawa mielona, parzona w specjalnym zaparzaczu ciśnieniowym, herbaty kilka gatunków, 1000 ziół,  woda mineralna z cytryną i miętą, mleko krowie 1,5%,  kilka gatunków napoi roślinnych, cukier, słodzik, cytryna, miód, owoce sezonowe

Lemoniady  (każdy rodzaj lemoniady płatny 3 zł/osoba)

- ogórkowo miętowa

- cytrynowa z miodem

- chmielowa

- arbuzowa

- z melonem i cytryną

- jabłkowa z miętą i cynamonem

- z imbirem i cytryną

 

Menu wybrane przez Parę Młodą/ koszt podstawowy + lemoniady 6zł/osoba

POCZĘSTUNEK NA PRZYJAZD GOŚCI

Pierożki z ciasta filo ze szpinakiem

Melon z szynką parmeńską

 

ZUPA

50% - Krem z pomidorów z bazyliowym pesto + fociaccia z oliwkami

50% - Bulion z trzech mięs z domowym makaronem + natka pietruszki

Gdyby było gorąco zmiana kremu z pomidorów na gazpacho

II DANIE
70% - Polędwiczki wieprzowe w towarzystwie sosu z kurek i tymianku z odrobiną mleka kokosowego. Ziemniaki lekko opiekane ze świeżymi ziołami i czosnkiem. Trzy gatunki sałat zielonych z sosem vinegre i prażonymi pestkami słonecznika. Młody seler grillowany w miodzie.
30% - Halibut z marynowaną cukinią w imbirze i soku z cytryny. Kotleciki z kaszy jaglanej z jarmużem i porem duszonym z estragonem + lekko kwaśna sałata z selera naciowego, kopru włoskiego oraz ogórka

DANIE WEGAŃSKIE
Falafel podawany z humusem w towarzystwie zielonego tabule. Kiszone warzywa i oliwki.

DESER
Gorące crumble ze śliwkami i mascarpone

BUFET CIEPŁY
Tagine z wołowiny z wędzonymi śliwkami (także wersja wege) + cytrynowy kus kus

BUFET ZIMNY

Quacamole

Ajvar

Humus z czosnkiem

Suszone pomidory w oliwie

Marynowane oliwki czarne i zielone

Jalapenio z tuńczykiem

Falafel

Warzywa marynowane i kiszone / papryka, kukurydza, grzyby, cebule, ogórki, kim chi itd

Warzywa świeże krojone / cebula czerwona, biała, seler naciowy, pomidory, ogórki itd.

Placki nan

Grillowane boczniaki z jarmużem

Pieczony schab

Pieczony boczek

Pasztet z trzech mięs

Smalec z dzika

Tarta z gruszką i serem pleśniowym

Dodatki do dań: ketchup, musztarda, chrzan

Pieczywo

Suszone owoce i orzeszki

 

 

GRILL

Bułeczki Bao z fahitą i z karkówką w pomarańczach

Kiełbasa/kaszanka

Szaszłyki z kurczaka z warzywami

Szaszłyki warzywne

Dynia grillowana z miodem

Warzywa grillowane z ziołami/ cukinia, cebula, papryka, bakłażan

Grzanki z masłem czosnkowym

Grillowane marchewki z pesto orzechowym

Placki z cukinii i mięty

Sałata z pomidorów

Pieczywo

Musztarda, ketchup, chrzan, majonez z kiszoną cytryną 

 

NOCNA ZUPA
Zupa z kiszonej kaszy jaglanej z porem i pomidorami

 

BUFET SŁODKI
Ciasto czekoladowe z mascarpone
Tarta z owocami sezonowymi

Jabłka, śliwki, morele, winogrona, brzoskwinie / oraz pozostałe owoce sezonowe /

 

LEMONIADY

jabłkowa z miętą i cynamonem

woda chmielowa z pomarańczą

 

Co mieści się w koszcie podstawowym poza menu:

Bezpłatny aneks do przygotowań przedślubnych dla Pary Młodej,

Bezpłatny pokój dla Pary Młodej,

Wyłączność na obiekt,

Wyłączność na 10 hektarowy teren,

Brak osób postronnych w obiektach i na terenie,

Dekoracja roślinna na ścianach i suficie w obiekcie,

Drewniane stoły,

Krzesła z miękkimi poduszkami,

Kompletna zastawa stołowa,

Kieliszki, szklanki do drinków, szklanki do piwa,

Dekoracyjne oświetlenie sali biesiadnej (światło białe i żółte),

Projektor multimedialny + ekran,

Awaryjne zasilanie (agregat prądotwórczy),

Zadaszony taras z meblami,

Aranżacja baru alkoholowego,

Strefa relaksu: hamaki, leżaki, pufy,

Miejsce do aranżacji ceremonii zaślubin,

Parkingi na 50 samochodów,

Dyskretna, pomocna i sprawna obsługa kelnersko-sprzątająca,

Osoba koordynująca pracę zespołu kelnerskiego i kuchni,

Nadzór właścicielski,

Przechowanie tortu weselnego w chłodni,

Schłodzenie alkoholi do odpowiednich temperatur,

Własny, oparty na ekologicznych produktach catering,

Catering dostosowany do potrzeb dietetycznych gości / przygotowany według wcześniejszych ustaleń

 

Usługi dodatkowo płatne:

alkohole lekkie: wina, cydry i piwa,

lemoniady w wielu smakach,

oskoła (sok z brzozy – tylko w maju),

wody chmielowe naszej produkcji,

piwo z lokalnego mikro-browaru,

oświetlenie weselne - pakiet ( girlanda przed budynkiem, girlandy na drzewach koło grilla, napisy BAR i AMORE /

obrusy i serwetki w kolorach bieli,

bieżniki na stoły w kolorze bieli i szarości,

noclegi ze śniadaniem: 19 pokoi 2 osobowych,

dziesięć dostawek/łóżek polowych oraz 3 łóżeczka dla maluchów

poprawiny (obiad, brunch lub tzw. przedłużone śniadanie) – koszt ustalony w oparciu o menu.

 

 

 

 

Nie pobieramy opłat dodatkowych, gdy się pojawią:

Alkohole mocne (nie bierzemy korkowego, podajemy w odpowiedniej temperaturze oraz w stosownym szkle)

Napoje gazowane (schładzamy lodem)

Soki owocowe (podajemy w karafkach)

 

Firmy zaproszone do stałej współpracy:

Florystyka/dekoracje (wyłączność)
W oparciu o bardzo dobre doświadczenia, zaprosiliśmy do współpracy na wyłączność trzy pracownie florystyczne:

www.novaflora.pl
www.izba-przyjec.pl
www.kwiatyimiut.pl

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z artystami.

 

Wedding Planner (wyłączność)
Jeżeli nie dysponują Państwo czasem lub nie czują się na siłach by podołać wszystkim obowiązkom związanym z organizacja przyjęcia – zapraszamy:

www.zwadowski.pl

 

 

Muzyka i oświetlenie sali tanecznej
To jeden z głównych elementów tworzących atmosferę przyjęcia.

Poniżej przedstawiamy Państwu osoby, które wzbudziły w nas uznanie.

Marek Szwelengreber tel. 501 101 444
Michał Łomżyński tel. 501 404 243
Monky (Michał i Marek) tel. 510 267 999 i 751 965 301

Ladyclub Agnieszka Olszewska-Być tel. 533 909 800

 

Transport

Jeżeli planują Państwo zorganizować transport dla Swoich gości to zapraszamy do pana Jacka Śliwińskiego tel. 502 239 302 eurotrans@vp.pl

Jest to lokalny przewoźnik – jest to jego atutem, gdyż zna doskonale okolicę.

 

 

Barman (wyłączność)

Andreas Doreng tel. 515 129 663

Dużym powodzeniem na przyjęciu cieszy się osoba barmana z dobrze zaopatrzonym barem.

Ciekawe, kolorowe drinki, drinki bezalkoholowe oraz możliwość wspólnego tworzenia nowych sprawia, iż przy naszym barze gromadzą się wszyscy goście.

Nasz barman swój warsztat opiera na naturalnych produktach, które wcześnie sam przygotowuje (soki, wody chmielowe, oskoły, podpiwki, kwasy, itd.)

Doświadczenie wskazuje, iż zatrudnienie barmana na przyjęciu zdecydowanie obniża koszty związane z alkoholem, sokami, napojami gazowanymi.

Ciekawy architektonicznie bar znajduje się w zadaszonej części tarasu.

 

Drobne prezenty dla gości weselnych - polecamy

Denice Doreng tel. 509 780 782

Często Państwo Młodzi pragną obdarować swoich gości z podziękowaniu z wspólnie spędzone chwile w tak ważnym dla nich dniu.

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszą ofertą podarunków, które wykonujemy ręcznie, z naturalnych produktów w Oczyszczalni Miejsce (kilka zdjęć w galerii ).

Prezenty są ekologiczne, ciekawe i spójne z miejscem w którym odbywa się Państwa przyjęcie.

Istnieje możliwość zamówienia indywidualnego projektu.

Nasi pracownicy z przyjemnością przedyskutują, a następnie zaprojektują i wykonają podarunki.

 

Reportaże / zdjęcia / video – pełna dowolność, zachęcamy do kontaktu z:

https://www.gabrielgmurczyk.com/blog/miejsce-oczyszczalnia-wesele-stodola-wszystkich-swietych

https://www.lmfoto.pl/blog/2019/04/stodola-wszystkich-swietych/

https://whitestory.pl/malgosia-marcin-stodola-wszystkich-swietych/

http://ewalenabrzozowska.pl/slub-stodole-wszystkich-swietych-zwana-oczyszczalnia-k-k/

https://studiosorelle.com/ola-i-adam-reportaz-z-boho-slubu-greenery-w-oczyszczalni-zwanej-stodola-wszystkich-swietych/

https://paparazzo.pl/julie-john-stodola-wszystkich-swietych-zwana-oczyszczalnia/

oraz przypominamy o 2 linkach z pierwszej strony naszej oferty .

Godziny na przyjęciu mijają niesamowicie szybko. Nie jesteśmy w stanie zobaczyć wszystkich i    wszystkiego w tak krótkim czasie. Dlatego ważny jest wybór odpowiedniej osoby, która nam to ułatwi i pozwoli na przyjemne wspomnienia po wielu latach.


 

Mistrz Ceremonii – ślub humanistyczny - polecamy

 www.slub-humanistyczny.pl

tel. 795 147 459

 

Śluby Symboliczne

www.slubysymboliczne.pl

697800439

 

 

Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z dokumentacją zdjęciową z przyjęć, które miały miejsce w naszym obiekcie.

Nazwiska autorów znajdą Państwo powyżej ( reportaże/zdjęcia/video/

 

Mamy nadzieję,
że wszystkie, powyższe informacje okażą się pomocne w podjęciu decyzji
o lokalizacji Państwa przyjęcia.

 

Dziękujemy za zainteresowanie Oczyszczalnią Miejsce i serdecznie zapraszamy.

Witold Czarnocki tel. 602 767 585

witold@czarnocki.com

 

 

OFERTA WESELNA OCZYSZCZALNI MIEJSCE 2021

GALERIA

  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • anna myca
  • oferta weselna
  • oferta weselna

NEWSLETTER

Podaj swój mail, żeby dowiedzieć się
najnowszych informacji o Oczyszczalni