
Miejsce akcji: Oczyszczalnia Miejsce, Ludwików 26, świerkowy las…
Okoliczności: upalne popołudnie, brak oddechu, lepki pot zalewa twoje oczy i bruka ciało…
Efekt: słabnie twoja wola, funkcje życia ustają, umierają marzenia…
I wtedy wchodzi on – Andreas Doreng – cały w bieli z oszronioną buteleczką kraftowego piwa – stworzonego specjalnie po to, by ratować twoje życie!
I tak mamy nadzieję spieszyć Ci z pomocą, przy okazji każdego twojego pobytu w Oczyszczalni Miejsce 🙂
Pragniemy podzielić się wiedzą z naszymi gośćmi na temat warzenia piwa, tworzenia nowych, eksperymentalnych receptur tego napoju. Sprawdzimy razem jak smakują i czym są wody chmielowe, kwasy chlebowe, podpiwki. Zdradzimy w jaki sposób sprawić, by piwo uwydatniło naszą urodę, duszę i podreperowało zdrowie.
Zapraszamy – zaglądajcie do manufaktury Andreasa Dorenga. Dzięki temu, będziemy mogli zaprosić państwa na cykliczne warsztaty z warzenia zdrowego, pysznego piwa i jego degustacji – połączone z nauką przygotowywania potraw pasujących do tego trunku.